11 Mart 2014 Salı

Euroflora

Bloglarda ve İnstagram'da bolca görüp çokça merak ettiğim Euroflora'ya gidebildim sonunda.
  
Euroflora Kağıthane'de..Özel aracımızla gittiğimizden ve yolu bulmak bana düşmediğinden tarif edemem  ama yol tarifi kendi sitelerinde ayrıntılı bir şekilde mevcut.

Euroflora kat kat şekilde düzenlenmiş.En üst katında yapay çiçek çeşitleri bolca mevcut. Diğer katlarda ise parti malzemeleri,kutular,süslemeler,ferforje ürünler,tablolar,hasır ürünler vs. mevcut

Açıkçası beklediğimden daha zayıf buldum ben.Bunu da sürekli Eminönü sokaklarında dolanan biri olmama ve daha çok çeşidi oralarda görmeme bağlıyorum.Gittiğime pişman olmadım ama bir şey alacaksam ilk tercihim Eminönü olacaktır.Yine de bu tarz şeylere ilgim olduğundan gitmeseydim  aklımda kalırdı biliyorum.

Fotoğraflar çok iyi olmasa da belki fikir olur diye koyuyorum.







                   


Ferforje köşesi


İnternet Adresi İçin:
http://www.euroflora.com.tr/

3 yorum:

  1. kağıthanede ha.

    niye galata beşiktaşta filan değil ya. ama güzelmiş giderim ki.

    (bi dee çoktandır uğramıyodun bana. sevindim. ben de aslında bloguna çok uğruyom biliyon mu, bloglara üye olmadan okuyom ya, bllglar arasında gezrken uğruyom sana da, yorum yapayım arada o zamaan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ara okul-iş-evlilik üçlemesinde koşturmaktan pke yorum yazamıyorum kimseye..toplu cevaplar yazıyorum genelde...ve kitabın içinde hayırlı olsun diyorum...inşallah en yakın zamanda okumak istediklerimden;)

      Sil
    2. piki. sana da kolaylıklar dilerim o zaman :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...