27 Aralık 2012 Perşembe

Adadenizi ile yılbaşı hediyeleşmemiz:)



Keşkegerçekolsa  blogunun düzenlemiş olduğu yılbaşı çekilişinde sevgili Adadenizi ile eşleştim.Hediyeler pazartesi ulaşmasına rağmen ancak bugün fotolayabildim:(
Elinden her iş gelen,iki tane çok sevimli çocuklara sahip bir blogger Adadenizi.
Bende hediye alırken elinden her türlü şey geldiği için bilemedim ne alsam ama sonra en güzel hediye olan kitaba sığındım ve Adadenizinin de aynı şeyi yapmış olduğunu görünce çok sevindim.
Okumadığım ve okunacaklar  listemde olan bir  kitaptı Şah-Mat:)
Tamamı el emeği olan hediyelerim çeyizimde yerini  aldı bile.Kılçık ayraç fikri müthiş,peçete dekupajlı benim nihale olarak kullanmayı düşündüğüm odunum,lavanta kesem,broşum ve aşık kuşlarım..hepsi için teşekkürler.
Benim gönderdiklerimi de bloguna eklemiş Adadenizi,isteyen için burdan
Benim için güzel bir  etkinlik oldu.

Buda güzeller güzeli paketi,çok hoş paketlenmişti.ellerine sağlık:)
*paket fotosunu ondan aldım kızmaz umarım:)bende yengemin  teline çektim ama bi türlü fotoyu alamadığım için postu yayınlayamıyordum..daha fazla vakit kaybetmek istemedim:)

6 yorum:

  1. Ne güzelmiş hediyelerin, keyifle kullan canım :) Odunun da (pardon nihalen) harika kılçık ayracı da pek sevdim :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan hepsini. Kesinlikle benim içinde keyifli bir tanışmaydı:)))Aslında ben odunu bardak altlığı olarak düşünmüştüm nihale için küçük gelir sanki. Ama sen nasıl istersen. Bir ara olmadı büyüğünden de yapıp göndereyim sana. Elimde yeni dilimlenmiş odunlar vardı ama henüz tam kurumadıklarından işlemden geçirmedim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bardak altlığı düşünmüştüm nihale fikri yengemden çıkınca benimsedim bu fikri:) herşey için çok teşekkür ederim.hepsini sevdim!

      Sil
  3. Ne güzelmiş hediyeler.Şah Mat'ı bende merak ediyorum.Hatta bir arkadaşım bunu okuduktan sonra Gördüğüne Asla İnanma diye kitabınıda heyecanla okursun demişti.Şimdiden keyifle okumalar,güle güle kullanın ve yeni yılınız kutlu olsun.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tün iyi dilekleriniz benden de size olsun,sevgiler...şah mat yorumunuzu da bekliyorum;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...