3 Eylül 2012 Pazartesi

İzin Notlarım!

11günlük izne ayrıldım geçen hafta:)
ve iznimin son 6günü:(
Ben daha çok post girerim derken,hiçbir şey yazamadım bugünlerde.
Tabi bunda fotoğraf makinemin bozuk olmasının da etkisi var.Gidiyorum geziyorum ama fotosu olmadan postunu yapmak içimden gelmiyor..Neyse geçen günleri şöyle derleyip toparlayayım;

*kesinlikle diyete izinde başlamayın.insan izindeyken yiyip içmek,keyif yapmak istiyor.diyet hiççç çekilmiyor..

**Bugün epey bir mobilya baktık evimiz için. Beğendiklerim oldu.Sizlere de gösterip fikrinizi alsam ne iyi olurdu ama çekemedim fotolarını:(

*** Mobilya bakmak için Maskoya gidecektik. Fakat uzak geldiği için vazgeçip Demirkapı/Eyüpteki mobilyacılar çarşısına(MODESA) gittik.Çokta memnun kaldık.yüzlerce çeşit var ve tamamen sizin arzuladığınız gibi yapıyorlar.fiyat konusunda da daha önce duyduğum rakamlara göre çok çokkk ucuz..Bir bakın derim..

****Tramvayda,minibüste ve diğer toplu taşıma araçlarında kitap okumaya o kadar alışmışım ki,işe gitmediğimden kitap okuma oranım düştü resmen.İşe başlasam da yeniden okusam,bi elimle düşmemeye çalışıp diğer elimle kitabımı tutsam..(bakınız.istanbulda yaşam:P)

*****Hafta sonu açıköğretim bütünleme sınavı var.2dersten sınava girip,verirsem mezun olucam ama hiç daha kitabı açmadım.içime bir şevk gelse çalışsam diyorum ama hala daha kalan günlerime başka planlar yapıyorum. 


******DGS tercihleri için yarın son gün.Hala karar veremedim ne yazsam,napsam...


NOT*:Mobilya falan deyince yakında evleniyorum sanılmasın.Seneye Haziranda kısmetse..Biz izne çıkmışken bakalım dedik sadece.Belkide alır şimdiden ödemeye başlarız ama sonradan aklım başka şeylerde kaır mı kararsızım..

NOT**:Haftasonu sınava girecek herkese ve de bana şimdiden başarılar!!!

Bu arada çok güzel bir çekiliş için buyrun böyle; TIK TIK

8 yorum:

  1. Ben de çok rahat tek elimle tutunurken, tek elimle de kitap okuyabiliyorum. bu bize bahşedilmiş bir yetenek olsa gerek :)
    Dgs yerleştirme sonucun için şimdiden bol şans, dgs kazanıp lisans tamamlamış biri olarak umarım sende aynı heyecanı ve başarıyı yakalarsın...
    Mobilya hakkında da şunu söyleyebilirim. Bu ay evlensen ve mobilyalarını son anda alsan bile bi dahaki ay yine görüp de aklında kalacak şeyler olacak..Aynısını yaşamıştım...Sana her konuda şimdiden bol şans...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay şu dgs açıklansa da öğrensem.bıktım beklemekten...
      mobilyaları da alıcaz inş.

      Sil
  2. basarılar canım sınavında:) mobılya ıcın yenıbosnadada bı yer var ama sanırım topkapıdaki yere mı gıttınız topkapıdada epey buyuk bı mobılyacılar carsısı var ama eyupte olabılır yakın sayılır sanırım gıttığınız yer.

    YanıtlaSil
  3. Umarım güzelce dinlenmişsinizdir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bigün çok yoğun bigün durgun şeklinde ilerliyor tatilim.

      Sil
  4. Sınavlar bitti sanırım, umarım istediğin notları almışsındır. Benim de diyete başlamam lazım, tatildeydim, döndüm ama nereden başlayacağımı da bilmiyorum :) Diyetinde iyi şanslar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah bu diyet konusu..en istikrarsız olduğum konu şu an için.bi veriyorum bi alıyorum.ve hala şişkoyum:( napcam bilemedim..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...