13 Nisan 2012 Cuma

çekilişim sonuçlandı..

140 yorumdan tekrarları vs. ayırınca 134 kişi kalmıştı.bununda 12 si ne face ne de blogda paylaşmıştı.bunlarıda eledim.122 kişi kaldı.
aslında ben sadece blog paylaşımı istiyordum ama bu ilk çekilişimin hatırına facebook/twitterda paylaşanlarıda dahil ettim.birde fotoğraf makinem bozulduğu için ancak bu şekilde koyalabildim resimleri
ve sonuç;
ÇEKİLİŞİ RANDOM ORG İLE YAPTIM AMA BURAYA NSL FOTO KOYUCAM BİLEMEDİĞİM İÇİN ÜZÜLEEK KOYAMADIM:( 84.ARKADAŞIMIZ ÇIKTI.
KİTAP CUMHURİYETİM







Bende katıldım.Zaten izleyicim:).Bloğumda duyurdum çekilişi.Diğer bilgileri özel olarak veririm sana kazanırsam.Mail adresimi alelen yazmak istemiyorumda mazur görün.Buyrun buda link:
http://kitapcumhuriyetim.blogspot.com/2012/03/cekilisler.html


bir kitapsevere çıkmasına ayrıca çok sevindim.en  yakın zamanda mailime adresini yollarsanda hediyelerini kargoya verebilirim...
sevgiler



7 yorum:

  1. kitap cumhuriyetimi kutluyoruz, böyle güzel bir hediyeyi yakın komşumuzun kazanmasına çok sevindik :) keyifle okusun inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. İyi günlerde kullansın hediyelerini.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Aman Allah'ım gözlerime inanamıyorum.İlk defa çekiliş bana çıktı.Hala inanamıyorum:)Bu değerli hediyelerin bana çıkmış olması beni çok duygulandırdı.Ayrıca kitapsevere çıkması gibi bir yorumu duymakta çok mutlu etti beni.Teşekkürler.Maile adresimi yazacağım.

    beyaz kitaplık sana da teşekkür ediyorum bu güzel ve anlamlı yorumun için ve beni yakın bir komşun olarak gördüğün için.

    okuyan sana da teşekkür ederim.

    Kendime kızıyordum bir polisiye-gerilimci olarak nasıl olur da hala Ahmet Ümit okumadım diye.Bugüne kısmetmiş.Tekrardan çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tekrardan tebrik ederim.umarım Ahmet Ümit severek okuduğun yazarlar arasına girer:)
      bizde blogunda yorumunu okuruz;)

      Sil
    2. Geldiği an okuyacağım emin ol.Bu arada mail atmıştım adres ile ilgili alabildiniz mi acaba?

      Sil
  4. Kitap Cumhuriyetim;iyi okumalar. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...