31 Mart 2012 Cumartesi

mim-6

sevgili arkadaşım deryam beni mimlemiş...pek bi duygusal oldu bu mim..


1- Hayatınızda "artık yok" dediğiniz şeyler var mı? Eskiden bu yana neler değişti sizce? Neleri özlüyorsunuz peki, neleri yad ediyorsunuz? Ya da aklınıza geldiğinde "iyi ki de değişti" dediğiniz şeyler oluyor mu? 
şu sıralar artık yok dediğim en önemli şey babam...yani bedenen yok ama manen her daim benimle,bizimle olacak. eskiden bu yana değişen en önemli şey bu ve en çok onu özlüyorum...bu tarz bi acı yaşayana kadar bazı şeyleri boşa abartıyormuşum onu anladım.Allah kimseyi böyle sınamasın tabi...
sonraaa artık yok dediğim çocukluğum var bide..çok şey değişti,büyüdük sorunlar arttı.herşeyin tozpembe olduğu zamanlar geride kaldı..
bide yatılı okuldki günlerimi çok özlüyorum ben..ne eğlenmişiz!


2- Hayatınızda neyin değişmesini isterdiniz? Yeni bir eşya, yeni bir hayat ya da yeni bir icat mı istediğiniz? "Hayalimdir.." dediğiniz bir şey söyler misiniz?


her ne kadar işimi severek yapsamda  akademisyen olmak isterdim.bunun dışında pek bi isteğim yok,memnunum yani şimdiki hayatımdan..
hayalimde de birkaç merak ettiğim yeri(prag,venedik gibi) görmek,bir sürü kitap okumayı başarabilmek ve bir araba sahibi olmak var...çok zor değiller aslında...hayallerimi küçük tutuyorum bu aralar...
ve de güzel bir şekilde düğünümün olması(her nişanlı kız gibi benimde hayalim:)


bu mimi yen tanıştığım deli kitap ve kitapla dansa yolluyorum


;)

6 yorum:

  1. Bütün dileklerin gerçek olsun ♥

    YanıtlaSil
  2. herşey gönlünce olsun:) güzel bir mim olmuş:)
    hayırlı günler sevgiler:))

    YanıtlaSil
  3. Bütün güzel dileklerin gerçek olur inşallah mavi umut. Ancak benim mimlerle ilgili bir sorunum var. Kendi bloğumdaki yorumunu da cevapladım ama belki görmezsin diye buraya da koPyala yapıştır yapıyorum aynen.

    "Ayyy... :) Çok iyi olmuş da maviumut, ben bloğumu açalı bir hafta oldu. Başka boglarda görüyorum böyle mimlenmişim falan diyorlar ve seviniyorlar ama ben hala anlayamadım şu mim olayını. Mimlerimi nerden alıcam, nasıl mimliycem. Bir haftadır çözemediğim tek blog özelliği bu. :)) Kaldıki mim ne demek onu da bilmiyorum. Beni bu konuda biraz aydınlatır mısın? ;)"

    YanıtlaSil
  4. en yakın zamanda cevaplarım, teşekkürler mim için ;)
    kayıplarımız aynıymış :( baban nur içinde yatsın, ben de özlüyorum babamı ..

    YanıtlaSil
  5. ÇOK ETKİLENDİM TANIDIK GELDİ BELKİ YAZDIKLARININ KOKUSU ,İYİKİ OKUMADAN GEÇMEMİŞİM DEDİM ,NE YALIN ANLATMIŞSIN KAYBETMEK ZOR ÇOK ZOR EĞER CANINSA GİDEN BABAMI BENDE ÇOKKKKKKKKKKK ÖZLÜYORUM ,DEĞİŞTİRMEK ? MÜMKÜN HERAN HERŞEY DEĞİŞİYOR SADECE DEĞİŞİMİN YÖNÜNÜ PEK BİZ TAYİN EDEMİYORUZ YADA OLURUNA BIRAKMIŞIZ VE DİLEKLERİN YILLAR SONRA DİLEDİKLERİNDEN DAHA GÜZELLERİNE SAHİP OLDUĞUNU FARKETTİĞİNDE ŞAŞIRACAKSIN :) DOSTLUKLA

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...