2 Şubat 2012 Perşembe

mim 1-2





Konu:Babalar ve kızları.''Bir baba nasıl olmalı?'' (İster babanızla aranızda geçen bir anıyı anlatın, ister itiraf edin, ister ona ne kadar düşkün olduğunuzu yazın.)En az 4 kişiyi mimleyin.

bu sıralar en hassas olduğum konu.babam..
bazı arkadaşlar biliyor babam 22gündür yoğun bakımda,durumu ciddi,doktorlar iç açıcı konuşmuyor ama ben umudumu yitirmedim,inandım babama ve hala inanmaktayım..dualarım onunla.aramıza döneceği günü bekliyorum bitanemin..
konumuza dönersek,babam benim arkadaşım,sırdaşım,canım.. böyle bi zamanda insan geçmişini çok sorguluyo,çocukluğunu,anılarını..
ben ailenin en küçük ve yıllar sonra olan çocuğu olduğum için babamla yaş farkım çok..bazen birisi dedenmi dediğinde hep çok üzülmüşümdür.gizli gizli ağladığım bile olmuştur küçükken..
bide babam uzun yıllardır emekli olduğu için hep evdeydi o,hep annemleydi..hani baba benim için işten gelmesini beklediğim bi kavram olmadı hiç bi zaman,o zaten hep yanımızdaydı bizim.hiç bırakmazdı..ona öyle alışmışım ki ,bi ara sanki babam hayatı boyunca hiç çalışmamış hep emekli olarak doğmuş gibi geliyodu:)
sonra babamın hastalıkları,birbiri ardına gelen sorunlar..ve her seferinde hayata tutunuşu..
onu öyle seviyorum ki benim için idol o..
inşallah çocuklarım olursa birgün onun gibi yetiştirebilirim..çünkü babam bize hep sevgisini gösterdi,seni seviyorum derken,yanımızda ağlarken gurur yapmadı,sevgiyle büyüttü bizi.biz onun karşısında yatmayalım,aman bacak bacak üstüne atmayalım diye kasılmadık,sevgimiz öyle büyük ki ona karşı saygımızı sevgimizle gösterdik.dilerim benim onu sevdiğim kadar evlatlarımda beni sever ve dilerim ki Allah bi an önce babama şifa verir ben onu gene peynirimm benim diye severim..
bu mimi yazmamı sağlayan darkoliveee sonsuz teşekkürler..babasını anlatmak isteyen herkese gitsin bu mim..sonuna kadar okuduğunuz içinde teşekkürler..




VE 2.MİMİM

                                      Sence çok anlamlı bir söz? 
ahmet kaya'nın şarkısındaki "yaprak döken bir yanımız,bir yanımız bahar bahçe"cümlesini çok severim ben.çünkü  hayatın ta kendisini hatırlatır bana..
Makyajında olmazsa olmazın?
siyah göz kalemi

Uyguladığın güzellik tüyosu nedir?
ben bu konuda aşırı tembelim nerdeyse hiçbişi yapmıyorum güzellik adına...

En sevdiğin içecek?
coca cola zero,naneli limonata...

Nefret ettiğin bir şey?
nankör insan.

En çok sevindiğin iltifat?
başarılarımla ilgili tüm iltifatlar:)

Favori kitabın?
ahmet ümit'in tüm kitapları özellikle patasana..

Sana görünüş olarak yakın bulduğun ünlü?
ben değil ama beren saate benzetti bikaç kişi o kadar..sanırım göz rengimden bence pek alakam yok ama...

Herkesin beğendiği ama senin sevemediğin bir ürün?
biçok blogda gördüğüm cevabı bende veriyim leopar deseni sevemiyorum bir türlü

Şu an en çok almak istediğin kozmetik ürün?
nemlendirici



bende evlilikyolunda,  şamna ceyizdugunalisveris gelindamatveevlilik  pempegonlumsende pembemoralgpontinintakilari nagönderiyorum bu mimi:)unuttuklarım affetsin ilk mim heycan yaptım..


6 yorum:

  1. canım babana acil şifalar diliyorum...
    senin baban benim babamın aksine daha yumuşakmış :)) her insanda olduğu gibi karakter meselesi, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur da rahat huzurlu bir nefes alırsınız canım...

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım izlem...babalar ve kızlarını yazdığın paylaştığın için teşekkürler,bu aralar böyle bişi yazmak iyi geldi..senni babanla anılarında çok sevimliydi..

      Sil
  2. canm babana dua edecemmm canm benm ya inanların ailesinden kıymeyli, ne var dmi...mimide en yakın zamnda cevaplıcamm öptm kuzm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol cnm..onlar en kıymetliler..mimide bekliyorum:)

      Sil
  3. canım öncelikle babana acil şifalar.nasıl olursa olsun ne olursa olsun insanın babası her zaman değerlidir.ben babamla ilgili senin anlattığın gibi şeyler anlatamam.biz sevgiyle büyümedik.sevgisiz mi büyüdük yani yetiştiriliş tarzımız farklıydı.benim babam genelde sevgisini hiç göstermedi.mükemmel bir babamı değil ama yine de severim tabii ki babamı yanlışlarına rağmen.allah ne olursa olsun kimseyi babasız bırakmasın.bende düşünüyorum bazen onunla çok kaliteli ve iyi bir zaman geçirmedim ama babamıda annemi de kaybetsem yıkılırım heralde.ne de olsa geçirdiğimiz iyi ya da kötü zamanlar var.destekler her şekilde.baban için çok üzüldüm.keşke benim babamda senin baban gibi sevdiğini söylese anlamaya çalışsaydı.çok şanslıymışsın.inancını hiç yitirme canım.allah sağlık versin hepinize:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah kimseyi ailesiz bırakmasın tabiki...herkesin babası,diyolagları farklı.babam ailesinden hiç sevgi görmediği için bizi sevgisini göstererek büyütmek istemiş,iykide öyle yapmış. ama tam terside olsa severdim babamı..nede olsa babadır o..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...