25 Şubat 2012 Cumartesi

İsmek-English course

birkaç yıldır ingilizceyi sıfırdan yavaş yavaş öğrenmek istiyordum..çünkü maalesef okullarda yeterince üzerine düşülmüyor..
ilkokuldan başlayıp ingilizce gören ben,1.kur seviyesinde olmamalıyım ama durum öyleydi ..ta ki bu yıl ismek'in ingilizce kurs kayıtlarına yetişip kursa başlayana kadar..ismek akşam sınıfına kaydoldum iş çıkışlarında haftada 2 gün 3er saat gidiyorum ve o hiç sevmediğim,üniversitede tek zorlandığım ders olan ingilizceyi  artık seviyorum..
ilk zamanlar önyargılıydım,hani belediyenin ya, oradaki eğitim yeterli gelmez düşüncesindeydim ama benimle aynı zamanda başka bir kursta (ücretli) başlayan arkadaşımla konuşunca konularımızın paralel olduğunu hatta bizim daha çok örnek çözdüğümüzü gördüm.
şu anda 2.kurdayız kursta ve ben hem sınıfımdan,hem de hocamdan çok memnunum...dersleri cd,kitap(oxford) eşliğinde işliyoruz. açıkcası bu işi bilen hocaların olması çok önemli ki bu konuda şanslıyız
ve de maalesef ismekte sadece 2 kur ingilizce eğitimi var bundan sonra başka bir kursta 3.kurdan devam etmek gerekiyor..
ismekin daha birçok alanda (181 branş) kursları var...dileyenler sitesinden ziyaret edebilir.

Not: iyi reklam oldu ama napiim seviyorum kursumu !

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...