18 Şubat 2012 Cumartesi

Ayşe Kulin -Umut






Daha önce başka bir postumda bahsettiğim veda kitabının 2.si...4 kitaplık bir seri olduğunu sonradan öğrendiğim ve şans eseri doğru kitaptan başladığım seri...
keyifle ve çok hızlı okudum ilk iki kitabı..direk 3.kitabıda okumak istiyordum ama arada hediye kitaplarımdan okuyacağım sanırım..
neyse bu kitabında ayşe kulin veda kitabında bahsettiği konak hayatını,yakın dönem tarih olaylarını kendine has üslubuyla aktarmaya devam ediyor ve okuyucuyu hiç sıkmıyor..zira ben hiç sıkılmadım:)
normalde pek sevmem kitap içeriklerinden bahsetmeyi okuyan kendi keşfetsin isterim ama bu sefer dayanamayacağım..kitabı okumak isteyenler postun bundan sonrasını okumayabilirler:)



ve kitaptan:
aram-sabahat aşkı soru işaretiyle kalakaldı öyle...3.kitapta açıklığa kavuşmasın bekliyorum..
bir sitare var ki kıpır kıpır,babasının gözbebeği..kitabın son sayfalarında yaşadıkları benim önümüzdeki aylarda hissedeceğim,yaşayacağım şeyler olduğundan  gözlerim dolu dolu okudum o kısımları.
lemana,sadoya,saraylıhanıma ayrı üzüldüm,ahmet reşata,mahire ayrı.. ama konakta birlikte huzurlu yaşadıkları günlerde de ayrıca keyif aldım..
ayşe kulin serinin bu kitabında kendi doğumuna kadar olan kısmı anlatmış bakalım 3.kitapta neler var?

                                            serinin 1.kitabı veda için tıklayın

2 yorum:

  1. hemen listeme ekliyorum tatlım
    öneri için çok teşekkürler

    sevgiler

    http://darkolivee.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ayşe Kulin okumaya geniş zamanlar ile başladım.Bu kitap da elimde mevcut,okuyacağım bunuda.Tanıtım için teşekkürler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...