10 Eylül 2016 Cumartesi

"Yaşama Açılan Penceredir Kitap" Etkinliği




Geçtiğimiz cumartesi günü sevgili Yaseminkokulubirhayat , Şafağındünyası ve Elmaspırıltıları bloglarının sahipleri tarafından davet edildiğim bir etkinliğe katıldım. 

Konumuz kitaptı bu sefer. Bugüne kadar çokça blogger buluşması gerçekleştirilmiş ancak teması sadece kitap olanı ilk kez yapılıyordu. Bu sebeple davet edildiğim ve katılım sağladığım için çok mutluyum. 

Buluşma çok keyifli geçti. Tanışma sonrası kitaplardan konuştuk. Ortak payda kitap olunca zaman su gibi akıp geçti. Tadı damağımızda kaldı. 

Etkinliğe Sola Yayınları bizzat katılım sağlayıp keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.Bu sayede severek okuduğumuz kitapların mutfak kısmı hakkında da fikir sahibi olduk.Ekip gerçekten dinamik,idealist.Çizgilerini hiç bozmayacaklarına eminim. 
Beraberinde getirdikleri kitaplardan "Uyumsuz Bir Zihnin Not Defteri"ni yazarından imzalı alma fırsatımız oldu,pekte güzel oldu.
Sola Yayınları Ekibi ve "Küçük Prens Tenimde"
 adlı Kitabın yazarı Fotoğrafçı Melissa Mey

Ayrıca kitabın yanına en güzel kahve yakışır diye düşünen arkadaşlarımız Kuyulu Kahve ekibini de davet etmişler Onlardan da kahvelerinin tarihini,özelliklerini öğrenme fırsatı bulduk. Kuruluşu 1919 olan hayli eski bu kahveyi kısa zamanda daha çok duyacağız sanırım.Tadına baktığımda kahveyle ilgili ayrı bir yorum yazmayı düşünüyorum.

Buluşmamızın ev sahibi ise Taksim Konak Hotel'di. Taksim merkeze 5 dakika mesafede olan bu otel toplantı amaçlı kullanmak için gerek konum,gerekse düzen olarak çok uygun. Ev sahiplikleri,ikramları için teşekkür ediyorum.
Tabi Şafak Hanımın kurabiyelerini de unutmamak gerek.Hepimizin baş harfine göre yapmış.Çok güzel bir jestti.Ellerine sağlık.
Ev Sahibi Taksim Konak Hotel
                       


Günün anlam ve önemi:Kitaplarımız
Kitapların bir kısmı kendi seçimimiz,bir kısmı ise yayın evlerinin okumamız için seçtikleri.Hepsini okumak için sabırsızlanıyorum.Aralarında tarzım olmayan kitaplar olsa da bu sayede değişik türlerden okuma fırsatım olacak.


Keyifli günün kahramanları
,

Güzel,dolu dolu bir gündü.Zaten mevzu bahis kitapsa aksi de düşünülemezdi.
Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

Katılım sağlayan blog ve youtube kanallarına göz atmanızı tavsiye ederim;)
Blog ve instagram adresleri;

Ayça Ertürk @aycati
DamlaCerrah @damlacerrah
Aslı Yılmaz @kitaplarinutopyasi
Yasemin Özer @yaseminkokulubirhayat
Elmas Koçan @elmaskocan
Şafak Karadeniz @safagindunyasi
Zennure Kübra Öncül @sihirlikitaplik
Serhat Ocak @neokudumneizledimblog

ve de Ben!  
İnstagram:@nurnacr

3 yorum:

  1. Sizlerle birlikte olduğumuz icin çok mutluyuz, iyi ki geldin. Tanistigimiza cok sevindim. Tekrar görüşmek üzere
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel duygular. Okudukça hala yeniden yeniden içimde canlanıyor. Çok verimli ve güzel bir paylaşım yaşadık. En kısa yeniden bir arada olmak istiyorum. Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...