3 Mart 2016 Perşembe

Hastane Odamız



Hamile olduğumu  öğrendikten bir süre sonra en yakın arkadaşımla konuşurken hastane odasını nasıl yapmayı,hangi konsepti düşündüğümü sordu.O an hiç bir şey düşünmediğimi farkettim.
Bir ara istediğimden bile emin olamadım.

Daha sonra günler geçince ne istediğimi düşünmeye başladım.Ve kendi emeğimin olduğu,abartı olmayan bir masa hazırlamaya  karar verdim.Sonuç bu fotoğraftaki gibi oldu.Bence güzel oldu.Çok içime sindi.

Başlarken hiç aklımda olmamasına rağmen,uzun Eminönü alışverişleri sonucu kuş figürü ağırlıklı bir masam oldu. (Bir ara Eminönünde doğuracağım sandım:)İçi mis gibi lavanta dolu,magnetli kuş keseleri,Kuş figürlü çikolatalar ve aynı desenli afişle tamamlanmış oldu.

Ayrıca son dakika kararı ile şeker hamurlu kurabiyede yaptım.
Kurabiye konusunda kararsızdım ama daha önce 3,5saatlik bir kurabiye kursuna katıldığımdan yapmadan duramadım.

Gelen misafirlerimiz içinde tatlı-tuzlu minik kurabiyeler yaptık annem ile birlikte. Gelenlere limonata ile ikramda bulunduk. 

Birde birşeyi tam olarak kendim tamamlamazsam hiç içime sinmiyor. Genelde iyi bir huy değil ve beni çok zorluyor. Bu yüzden masamı hazırlayamazsam diye üzülüyordum. Bu da çok şükür halloldu. Doktorumuz gece 12den sonra yatış yapmak ister miyiz diye sordu. Sabah sezeryan olacağım için gece dinlenmiş olursun dedi. Bende bu fikri sevdim. Hem sabah telaş olmamış oldu hem  de gece yavaş yavaş masamı hazırladım.








Çikolatalar instagramdan 

6 yorum:

  1. Ellerinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor :) Hayırlı olsun şimdiden

    YanıtlaSil
  2. ÇOK GÜZELLER... bayıldım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. :)

    YanıtlaSil
  3. uzun süre uzak kaldım, ilk postta bebek haberi harika :) hayırlı olsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende uzak kalmıştım ama fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum yeniden. Buralar başka Teşekkür ederim canım ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...