4 Kasım 2013 Pazartesi

2013 İstanbul Tüyap Kitap Fuarı


Çoğu kitapsever gibi bende her yıl Tüyap Kitap Fuar'ını iple çekiyorum. Günler öncesinden planlar yapıyor ve arkadaşlarımı da organize ediyorum.Ancak bu yıl geleneksel olarak fuara gittiğim arkadaşlarımdan biri yurtdışında olduğu,diğerinin de mesailerinin uymadığı için yalnız gitmek zorunda kalmıştım ki son anda fuara yakın oturan ortaokul arkadaşım geldi.Ne zamandır görüşmek istiyorduk .Kısmet bugüneymiş.Hem arkadaşımı görmüş oldum hem de fuarda kitaplara doydum.
Fuara gelince aman aman bir indirim göremedim maalesef. 
Hafta içi gittiğim içinde rahatça gezebildim. Hafta sonlarında olduğu gibi aşırı bir kalabalık yoktu.


Yitik Ülke yayınları mutlaka uğranması gereken bir yayınevi. Hem güler yüzle karşılanma,sonrasında  hoş sohbet etme fırsatı buldum. Ayrıca aldığım kitapların yazarlarının orada olması da hoştu.Kitaplarımı böylece imzalatabilmiş oldum.Birde yayınevinin hediye olarak verdiği kalemin (fotoğrafta görülen yeşil kısımda) içinden fidan tohumu çıkması ise ince bir düşünceydi.En yakın zamanda ekip fidanımı büyütmek niyetindeyim.Son olarakta etiketlerden %50 indirim yapıyorlar ve toplu alımlarda daha da iniyorlar.Bilginize!
,
Yitik Ülke Yayınları
Ayrıca Arkadya yayınları da tüm kitaplarını geçen yıl olduğu gibi 10tl den satışa sunmuştu.Bende görevlilerin tavsiyesi ile Kupa Valesi 'ni aldım.

Bunlarda aldığım cicilerin toplu fotoğrafı.Bir Ahmet Ümit sever olarak fuarı zor bekledim açıkçası. Ama kendi kendime söz vermiştim.Nasılsa alacağım bari fuardan alayım demiştim.İyi de oldu. Diğer kitaplarda alınacaklar listemde idi.Bu yıl çok almamalıyım,elimde okunacak çok kitap var diye gittim ve ancak bu kadar frenleyebildim kendimi.

Darısı seneye inşallah!







4 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...