23 Ocak 2012 Pazartesi

mutfak projemiz.

pembe gönlüm sende arkadaşımızın isteği üzerine hemen mutfak postumu yaptım.umarım beğenirsiniz.benim içime sindi proje haliyle:)
uzun araştırmalarım sonucu kırmızı ayrıntılar kullanacağım mutfağımın dolaplarını bambu yapmayı düşündüm ve bu mutfağı seçtim..bikaç proje çiziminden sonra en iyisinin bu olacağına karar verdik.
ben özellikle mat olsun  parlak olmasın istiyordum...o yüzden mat seçtim...
bide kaşıklık çekmecelerini geniş istiyordum lakin projede ne yaptıysak olmadı.bu haliyle kaldı..artık bu halinide sevmeye başladım:)
bu arada o küçük siyah-beyaz fayanslar olmayacak.projeyi çizen arkadaş kafasına göre koymuş...ben daha nasıl bi renk yapsam karar veremedim.küçük küçük kırmızı siyah taş mı olsun? yoksa simsiyah fayanslar var öyle mi olsun? şimdilik tek bunu belirlemem kaldı...
alt dolaplar gözümüze yetersiz gözükünce aynı dolaptan karşıyada 2küçük dolap yaptırdık...
resimdeki gibi kapının dibinde olmıcak tabiki duvara ortalanacak raflarla beraber..

bide eğerki bu dönemlerde mutfak yaptırmayı düşünüyorsanız genelde indirim oluyor düğün dönemi olmadığı için,aklınızda bulunsun...
bide mutfak ne kadar büyük olursa olsun asla müşteriler proje çizmeye başlanınca yeterli bulmazmış mutfağını,bu işin ehli öyle söyledi:) bizde katıldık çünkü gerçekten banada küçük gözüktü bi anda mutfak:)
insan istiyoki kilerde olsun,geniş çekmece olsun,köşe kullanılsın,,evyesi geniş olsun vs vs...bide bakıyosunki istediklernin bikaçı ancak oluyor..
neyse..
2 aydır her önünden geçtiğimde beğendiğim mutfak sonunda benim oluyo sanırım.
şaka gibi:)

11 yorum:

  1. öncelikle istek postumu jet hızıyla yaptığın için teşekkürler:)) mutfağın çok hoş olmuş canım mat ve bambu seçimlerin gerçekten çok yerinde kararlar:) sizin projedeki camın önünde devam eden tezgah bizim mutfağımızla ilgili bir ilham verdi bana:) kafamda birşeyler canlandı şuan:)) karşı duvardaki dolaplarda çok güzel olmuş, mutfak da ne kadar dolap olursa olsun kesin hepsi doluyor çünkü:) güle güle kullanır mutlu günler geçirirsin canım inşallah bu sıcak mutfağında:) darısıda başıma:))

    YanıtlaSil
  2. ne demek canım:)yardımcı olduysam ne mutlu bana.insan karar veremiyor bu tarz şeylerde en iyisi olsun istiyo ama bi yerden başlamak gerek.önceliklerini belirlemek gerek.gerisi geliyo zaten.benim önceliğim bambu ve mat olmasıydı.
    darısı başına;)

    YanıtlaSil
  3. ben de seni pembe den gördüm:)aynı şeklde bende çizdirdm ya sennki uyguna gelmiş kazıklandğımı hissettm bi an:)bende her boş alana dolap koydurdum valla güzel günlerde kullan canm

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldin:)
    hiç öyle hissetme cnm bizimkide daha pahalıydı ama ben biraz çikeflik yaptım sanırım indirim yaptırdık:)
    biliyosun istediğin herşey ekstra oluyo mutfakta.çekmeceleri fren mekanizmalı,köşenin kullanılması için içine başka mekanizma.üst dolapların yukarı açılması için başka mekanizma,spot ışıklar vs bi sürü ekstra şey istedik.böyle şeyler yapıldımı kullanışlı olmalı bencede. ki bunları istemesek dahada uyguna gelebilirdi...umarım yapıldıktan sonrada memnun kalırız..

    YanıtlaSil
  5. cnm güle güle kullan yeni mutfağını mutfak çok önemli genelde vaktimiz orda geçiyor kullanışlı olması çok önemli, masa galiba karşı duvar boşluğuna konacak kullanışlı bir mutfak olmuş cnm

    YanıtlaSil
  6. bend eyeni mutfak yaptırcam yeni evee tabii ben lake düşünüyorum siyah beyazz ama kararım degişir belki ozmana kadar. senin mutfagınıda begendim cnm güle güle kullan inşaalh

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkürler cnm,evet masa karşı duvarda olucak..

    YanıtlaSil
  8. @banucum; kararlar çok çabuk değiişiyo malesef biz bayanlarda..kırmızı istiyodum en başında ben ama sonra sıkılırsam diye vazgeçtim bambuda karar kıldım..seninki daha güzel olsun inş:)

    YanıtlaSil
  9. MRB TESADÜFEN GÖRDÜM BLOGUNU BNMDE MUTFAĞIM BAMBU ÇOK KARARSIZLIKLAR İÇNDEYKEN SEÇTM BENDE BAMBUYU İNŞ GÜZEL OLUR HEPİMİZİN TEZGAH KONUSUNDA KARARSIZIZ SENİN SİYAH OLUCAK GALİBA

    YanıtlaSil
  10. hoşgeldin,
    ben ilk gördüğümde siyahı hiç beğenmemiştim ama daha sonra bambuyu güzel tamamlıyor diye ikna ettiler beni ve sonuç bu işte:)

    YanıtlaSil
  11. canım hayırlı olsun benim evim de belli olsa da ben de seçsem mutfağımı filan artık sabırsızım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...