3 Ocak 2012 Salı

arçelik ankastrelerimiz

     ve evimiz için ilk büyük çaplı alışverişimizi yaptık:) cuma günü bi arçelik bayi önünden geçerken hadi bi bakalım dedik ve çıktığımızda bu set bizimdi...ne olduğunu anlamadık resmen.. buzdolabınıda alıyorduk nerdeyse ama onu biraz araştırsam daha iyi olur dedim...
     düğünümüz eylülde olacağı için acelemiz yok. ama şimdiden ödemeye başlarsak daha iyi olacağına karar verdik..malum son dakika herşeyi almak zor olur..
    




 bu aradaaa evleneceğimi çok ciddi olarak hissettim bunları alınca.bu benim fırınım mı şimdi oldum..duygulandım,saçmaladım alırken...ne biliyim sanki bu işler büyüklerin işleri,ben kaç kez fırın aldımki,bunları alırken nelere dikkat etmeliyim ki...ben büyümesem olmaz mı ki???

10 yorum:

  1. meraba blogun hayırlı olsun tabi düğün hazırlıkların da. 23 yaşında ve evlenicekmissin sanırım ben gerçekten evde kaldım diyorum böyle erken evlenenleri görünce:) ailemde de arçelik gri ankastre fırın ve ocaküstü var ve temizlemesi inanılmaz zor bilmeni isterim annem kullanmaya başladıktan sonra çok pişman oldu beyazdan şaşmamakta fayda var derim ben.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. canım hayırlı olsun ankastreleriniz Allah güzel güzel yemekler yapmayı agız tadıyla yemeyi nasip eder inş...bence en iyi secim yapmışsın gri almakla cevremde bütün yeni evlenenler gri alıyor ve çok memnunlar çokda modern duruyo eminim mutfanada çok yakışıcak...

    YanıtlaSil
  3. @galilei teşekkürler yorumun için..bende özellikle grilerin iz yapması konusunda durdum alırken,artık yeni modellerde parmaizi bırakmayanlar olduğunu söylediler...kullanınca görücem artık:)sevgiler..

    @adsız çok teşekkür ederim.inş dediğin gibi olur cnm,duruşu şık umarım kullanışıda öyle olur,sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. hayırlı olsun canım güle güle kullan bana da ilk başlarda öyle oluyordu bunlar benim mi şimdi diye biz de aldık beyaz eşyaların bir kısmını :)

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler cnm. aynen dediğin gibi. benim mi oluyo insan hala dahada kabullenmiş değilim:)

    YanıtlaSil
  6. Hem blogun hem arceliklerin hayırlı olsun.bu marka tıpkı senin gibi evliliğimin ilk markasiydi.15 yılın sonunda sadece bulaşık makinem iflas etti.o da şalter yüzünden.çok sağlamdır arçelik .tepe tepe kullan:-) sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler,umarım benimkilerde sizinkiler kadar sağlam çıkar:)

    YanıtlaSil
  8. merhaba cnmm ankastreler hayırlı olsun miktodalga dşünmüyormusun?

    YanıtlaSil
  9. onu çok düşündük cnm ama hem mutfağımız çok büyük olmadığı için dolaplarımız azalmasın diye,hemde radyasyon çok yayıyo dedikleri için vazgeçtik..ama aklımda kalmadı desem yalan olur:)

    YanıtlaSil
  10. merhaba, biz de beyaz eşyalarımızı arçelikten hallettik. Buzdolabı için 2398 CNIY modelini tavsiye ederim. Kardeşim de bir kaç ay önce aldı. Çok memnunlar.. A++ olduğu için bizim de ilk tercihimiz oldu. Bu arada bütün beyaz eşyalarını aynı markadan halledersen ilerde bir sürü servisle uğraşmak zorunda kalmayabilirsin.

    http://recine-s.blogspot.com/2012/02/arcelik-ve-celiknazn-ask.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...