24 Aralık 2011 Cumartesi

nişanımdan ayrıntılar..

blogumda ilk yazım olduğu için acemiliğime verin diyerek başlıyorum...
8 Ekimde nişanlanmış birisi olarak nişanımda dağıttığım lavanta keselerimle başlıyayım..ilk başlarda kese dağıtma fikrim etrafımdakilerce garip karşılansada ben yılmadım ve hepsi kendi imalatım olan bu kesecikleri yaptım..yapmasıda,misafirlerin elinde onları görmekte büyük keyifti doğrusu..bütün malzemeleri eminönünden aldım ve yaklaşık 70 adet yaptım...



bunlarda kapalı çarşıyı ve etraftaki tüm kuyumcuları gezmemiz sonucunda karar verdiğimiz yüzüklerimiz..kimilerine göre çok sade ama önemli olan içimize sinmesiydi ve biz sanırım bunu başardık..sarı altın mı beyaz altın mı konusunda çok tereddüt etsemde,daha çok spor giyindiğim için beyazda karar kıldım..hem hiç değişmicek diye bi kural yok sonuçta:)

kilolu olduğum için elbise konusunda zorlanırım diyordum ama ilk girdiğim mağazada,ilk denediğim kıyafeti aldım..gerçi 3 kez gittim,geldim,denedim,çıkardım ama gene onu aldım..zaten ya bu renk ya da zümrüt yeşili istiyordum,istediğim gibi oldu:)
ve de ayakkabılarım..






buda üstümde duruşu



11 yorum:

  1. canımmmm öncelikle hayırlı uğurlu olsun bloğunn :) hazırladığın keseler harika olmuşş çok begendimm:) Allahım bir ömür boyu mutlulukla devam ettirsin inşş. ilişkinizii :) kıyafetlerini fotolarını bildiğim içinn yorumumda çok gerçekçi olucakk inanılmazz ama inalmazzzz güzelsinnn canım benimm yüzün,gözün, makyajın kıyafetin muhteşem olmuştun canımm... o güzell yüzünn hep gülsün inşş. takipçinimm canımm :)) ( sevda )

    YanıtlaSil
  2. cnm benim çok saol:)o senin güzelliğin.senin fotolarınıda biliyoruz:)

    YanıtlaSil
  3. canımmm çok çok güzel bir blog olmuşşşş..ah bende bayıldım lavanta keselerinee.bide ellerinle yapmışsın herkes için unutulmaz bi nişan olmuştur eminimm.elbisende sen gibi güzel ve kibar...hep mutlu ol canımmmm

    YanıtlaSil
  4. yorumun ve güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım...yapım aşaması çok keyifliydi.kendi emeğin olunca bi başka oluyo..bide herkes hazır aldım sandı:)

    YanıtlaSil
  5. kendi emeğinle hazırladığın için daha da özel olmuştur keseler, çok ta güzel bir anı

    elbisen de sana çok yakışmış, mutluluklar

    YanıtlaSil
  6. evet çok severek yaptım keselerimi:)
    güzel yorum için teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
  7. elbiseni çok beğendim yüzüklerimiz de birbirine benziyor benimki de taşlı ama gümüş sarı karışık :) allah tamamına erdirsin

    YanıtlaSil
  8. teşekkürler cnm,belki ilerde bende sarılı isteyebilirim.zaman göstercek:) bazen gözüm kayıyo sarılara sonra hemen vazgeçiyorum şimdilik..

    YanıtlaSil
  9. ne hoş :) yaş 23 bende de ama ne diplomamı alabildim ne teklif :) darısı ne zaman benim başıma bakalım tecübelerinden yararlanırım ben de ^^ Ömür boyu mutlu olun inşallah

    YanıtlaSil
  10. harika bi nişan olmuş belli,Allah bi yastıkta kocatsın...İlk günkü aşk ve heyecanla...Hatta artsın :)) Mutluluklar... :)

    YanıtlaSil
  11. keseler ne kadarda güzel olmuş:) çok beceriklisin canım maşallah:) elbisende çok yakışmış:) mutluluğunuz daim olsun inşallah:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...