5 Ocak 2013 Cumartesi

Neşter Müziği-David Carnoy



2013de okumak için 45 kitap hedefi koydum şimdilik. Bunlardan ilkini bitirmiş bulunmaktayım:)

Yazın Can Yayınlarının D&R indiriminden faydalanarak aldığım bir kitap Neşter Müziği.

Tıbbi gerilim olduğunu görünce sevinip atlamıştım kitaba.Bir sağlıkçı olarak bu tarzı ayrı bir seviyorum.

Dr. Ted Cogan'ın bir trafik kazası sonucu hayatını kurtardığı Kristen bir anda intihar eder ve geride günlüğünü bırakır. Günlükte ise Cogan'ı zanlı yapan suçlamalar var.Kitap Cogan ve Dedektif Madden'in olayın içyüzünü araştırmasıyla ilerliyor.

Kitap aşırı sıkmayan aynı oranda da aşırı heyecanlandırmayan bir tempoda gidiyor. 200.sayfadan sonra sonunu tahmin etmiştim ama son 4 sayfadaki süpriz ayrı güzeldi.Hiç soru işareti kalmadı geride. Çok müthiş değildi ama okuduğuma da pişman olmadım,keyifle okudum.

6 yorum:

  1. D&R ın 5 Tl kampanyasından almış olduğum bir kitap. hala okunmayı bekliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bende de öyle bekliyordu o kampanyadan aldığım kitapların çoğu..bende aralara serpiştirerek bitirmeyi düşünüyorum Can yayınlarını..

      Sil
    2. Bende o kampanyadan Can Yayınlarının olduğu için çok sayıda kitap almıştım. Fanfan'ı okudum sadece. Umarım diğerlerini de bu yıl içinde okuyabilirim. O kadar çok listemde okumayı düşündüğüm kitaplar var ki. Çoğu da elimde mevcut. Öyle olunca seçmek zor oluyor:))

      Sil
  2. :) ben de aynı kampanya ile almıştım kitabı, yaz tatilinde okumuştum.Sürüklemiyor, sıkmıyor orta halli bir kitap gibi kalmış aklımda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gonca, o kitap için yorumlar hemen hemen senin yazdığın gibi. Can Yayınları olunca okunması asla zaman kaybı olmaz diye düşünüyorum.

      Sil
  3. aşırı merak içinde olmadım okurken ama çokta sıkılmadım bende..ne öldürür ne güldürür misali:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...